Voditeljstvo

Modeli, orodja, zgodbe, ideje in navdihi za rast posameznikov in organizacij

AEIOU Voditeljstva

Knjiga prinaša 5 modelov in orodij za razumevanje nove kode voditeljstva ter 55 idej, zgodb in navdihov za razvoj posameznikov in organizacij. To je vodnik za vse, ki želijo s svojim delovanjem soustvarjati trajnostni uspeh.

Niste prepričani? Pustite svoj e-poštni naslov in nanj boste prejeli brezplačno poglavje iz nove knjige.

VODITELJSTVO, Vodenje, razvoj in svetovanje, Sonja Klopčič s.p. uporablja te informacije za ohranjanje povezave z vami, deljenje idej za boljše vodenje in za obveščanje o dogodkih, ki bi vas utegnili zanimati.

Moj vodnik za AEIOU voditeljstva

Sonja Klopčič in Ksenija Špiler Božič sva združili moči, znanje in izkušnje ter soustvarili nepogrešljiv vodnik za sodobne vodje, ki si prizadevajo za uravnovešen uspeh in blaginjo za vse.

Povezujejo naju skupne vrednote in prizadevava si živeti spremembe, ki jih želiva videti v svetu. Moj vodnik za AEIOU voditeljstva je najin prispevek za boljši jutri, prijazen in spodbuden za vsakogar, ki želi postati boljši vodja in človek.

Sonja Klopčič

Podjetnica, managerka in voditeljica

Zanimajo me ljudje, njihovi potenciali in razvijanje novih pristopov in poslovnih modelov za ustvarjalno, uspešno in učinkovito delo. Dragocene izkušnje sem si nabirala v raznolikih organizacijah, na različnih stopnjah njihovih življenjskih ciklov, od ustanovitve, hitre rasti, transformacije, krize, ponovnega vzpona, izkusila sem tudi stečaj podjetja.

Kaj o novi knjigi menijo prvi bralci?

“Živimo na planetu, kjer v gospodarstvu boljši zmaguje in se zaradi tega tudi voditeljstvo nenehno razvija. Sonjina knjiga je pomemben člen pri ustvarjanju sodobnega voditelja, ki bo pripravljen na vodenje organizacije v okviru vseh pomembnih dimenzij, da bo jutrišnji svet za naše otroke vsaj takšen, kot smo ga dobili mi, ali pa mogoče še boljši. Knjiga je protokolarno darilo GZS in upam, da ugleda luč še v angleškem jeziku.”

Boštjan Gorjup, predsednik GZS, diretor BSH Home Appliances, Manager leta Slovenije 2018

“Neizprosna spirala razvoja tehnologije, poslovnih modelov in centrov moči je transformirala današnje voditeljstvo v prispodobo 'drvečega vlaka'. Avtorica v času ustvarjanja knjige AEIOU VODITELJSTVA to drvenje entropije upočasni s 360-stopinjskim 'posnetkom' signalov, ki jih nato bralcu ponudi kot obsežen mozaik idej, modelov in orodij.”

dr. Andreja Kodrin, ustanoviteljica podjetij Third Millennium Knowledge in Quintaum

ideje za voditelje

Prejmite sveže ideje v svoj e-nabiralnik

Prejmite ideje, nasvete ali namige za vodenje in razvoj voditeljstva kar v svoj e-poštni nabiralnik.

“Ideje za voditelje pišem z namenom, da vas spodbudijo, podprejo, dajo navdih, da še bolj razvijate voditelja v sebi in tako postajate boljši človek, prijatelj, vodja.”

Občasno boste obveščeni tudi o kakšnih dogodkih ali prav posebnih priložnostih.

Mnenja in odzivi na pretekle ideje za voditelje:

“Hvala ti za to, da deliš, nas učiš in delaš boljše.”

“Najlepša hvala za čudovite in izbrane misli za lep konec tedna.”

“Hvala, da takšne dragulje delite z nami!”

“Super, shranim, potrebno prebrati vsake toliko!”

“Vsakič znova se razveselim vaše pošte. Hvala vam.”

“Hvala ti za te navdihujoče voditeljske ideje in usmeritve!”

“Hvala za tvojo srčnost!”

Razmišljanja o voditeljstvu

Centron za zeleno okrevanje gospodarstva

Centron za zeleno okrevanje gospodarstva

Za učinkovito akcijo za zeleno okrevanje (enako velja tudi za druge akcije) potrebujemo koncentracijo in proces usmerjanja pozornosti na našo namero. Koncentracija z refleksijo, intuicijo in uvidom ter oblikovanjem namena pripravi pogoje za usklajeno akcijo in uspešno...

Dan Zemlje in noč knjige za povezanost

Dan Zemlje in noč knjige za povezanost

Po 50. letih, odkar praznujemo dan Zemlje, se mi zdi, kot da ga prvič praznuje tudi Zemlja. Veseli se v čistejšem zraku, z bolj prosojnimi vodami, v čudovitem zelenju na severni polobli in modrem nebu povsod. Zdi se, da tokrat dan Zemlje praznujejo tudi živali, ki se...

Kokoni strahu ali kokoni ljubezni?

Kokoni strahu ali kokoni ljubezni?

Korona digitalizacija me zdaj še bolj povezuje v različne skupnosti, ki so, čeprav na daljavo, osnovane na povezanosti, ljubezni, sočutju, sodelovanju, predvsem pa v procesu kolektivnega zaznavanja, kaj se dogaja. Tako kot druge večje ali manjše motnje, nam tudi novi...

Iščete nov navdih voditeljstva? Pišite mi

10 + 12 =

Voditeljstvo.si

© 2015–2020 VODITELJSTVO, Vodenje, razvoj in svetovanje,
Sonja Klopčič s.p.

Izvedba: ŠPM

“Dajem impulze za spremembe in utiram nove poti z iskanjem pravičnosti za vse.”

Sonja Klopčič, podjetnica, managerka in voditeljica