fbpx

Splošni pogoji uporabe

Kdo smo

Spletno mesto na naslovu https://www.voditeljstvo.si upravlja VODITELJSTVO, Vodenje, razvoj in svetovanje, Sonja Klopčič s.p., Selo pri Zagorju 31, 1410 Zagorje ob Savi.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Komentarji

Ko obiskovalci na spletnem mestu pustite komentarje, ob tem zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, in tudi naslov IP obiskovalca ter vrsto in različico vašega spletnega brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Kontaktni obraci

Ko obiskovalci na spletnem mestu oddate sporočilo preko kontaktnega obracz, ob tem zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za vzpostavitev kontakta in ga posredujemo na naš e-poštni naslov.

Piškotki

Če na naši strani pustite komentar, se lahko odločite, da shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotkih. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno vnesti svojih podatkov, ko zapustite drug komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če imate račun in se prijavite na to spletno mesto, bomo določili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, ki bodo shranili podatke za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki možnosti zaslona pa trajajo eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, se bo prijava nadaljevala dva tedna. Če se odjavite iz računa, se bodo piškotki za prijavo odstranili.

Druge piškotke, ki jih uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje, morate pred uporabo predhodno dovoliti, preko možnosti na dnu spletnega mesta.

Vgrajene vsebine tretjih oseb

Vsebine na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina tretjih oseb (in njihovih spletnih mest) se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal takšno spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjim osebam in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Spletna analitika

Spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, ki omogoča anonimno spremljanje obiska na spletni strani in omogoča pripravo še bolj zanimivih in uporabnih vsebin za vas, drage obiskovalce, vendar pa privzeto ni omogočena, če nam tega predhodno ne dovolite preko možnosti na dnu spletnega mesta.

S kom delimo vaše osebne podatke

Vaših osebnih podatkov ne delimo s tretjimi osebami, razen če tako določa zakon, razen izjemoma, kot predstavljeno v nadaljevanju.

Za pošiljanje Idej za voditelje uporabljamo storitev Mailchimp. S klikom Naročite se se strinjate, da bodo vaši podatki preneseni in obdelovani v storitvi Mailchimp. Več o njihovih pravilih zasebnosti najdete tukaj.

Šele ob izrecnem privoljenju v primeru spletne analitike in/ali ponovnega trženja lahko nekatere podatke delimo s podjetjem Google in Facebook. Pri tem veljajo njihova določila o varstvu in obdelavi osebnih podatkov.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki shranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadržali v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), shranjujemo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen svojega uporabniškega imena). Administratorji spletnih mest lahko te informacije tudi pregledajo in uredijo.

Katere pravice imate nad svojimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste zapustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Lahko tudi zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki jih moramo hraniti v upravne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev se lahko preverijo z avtomatsko storitvijo za odkrivanje neželenih vsebin, drugih podatkov samodejno ne pošiljamo tretjim osebam.

Kontakt

V primeru vprašanj smo na voljo na sonja.klopcic@sk-sp.si.

Voditeljstvo.si

© 2015–2020 VODITELJSTVO, Vodenje, razvoj in svetovanje,
Sonja Klopčič s.p.

Izvedba: ŠPM

“Dajem impulze za spremembe in utiram nove poti z iskanjem pravičnosti za vse.”

Sonja Klopčič, podjetnica, managerka in voditeljica