fbpx

Kaj pride po prvi slovenski knjigi o voditeljstvu, ki je navdušila tisoče bralcev?

Seveda knjiga AEIOU voditeljstva, ki je postavila temelje voditeljstva za novo dobo, sam model AEIOU voditeljstva pa je prejel zlato priznanje za organizacijsko in družbeno inovacijo.

Kaj pride po temeljni knjigi AEIOU voditeljstva? Seveda soustvarjanje, katerega rezultat je Moj vodnik za AEIOU voditeljstva, ki sva ga napisali v tandemu s Ksenijo Špiler Božič. Iz tega je nastala tudi Šola AEIOU voditeljstva, ki voditelje pripravlja na to, da razvijajo druge voditelje.

In danes napovedujem, kaj prihaja po tej tretji knjigi. Seveda četrta knjiga. To je knjiga, ki sem jo pisala najdalj časa. Opisuje moje potovanje že nekaj let pred nastankom prve knjige in vse do danes. Toda to ni običajno potovanje. Gre za posebno potovanje, potovanje z valovi zavesti, sistematičen razvoj duhovne inteligentnosti.

Knjigo sem začela pisati zase, da bi še bolj ponotranjila spoznanja in uvide ter razvijala sposobnost intuitivnega zaznavanja. Velikokrat sem jo prebrala in vsakič našla kaj novega. Veliko sem pri tem tudi brisala, saj v takšni knjigi ni prostora za nič takega, kar ni bistveno.

To moje potovanjem in branje mi je izjemno pomagalo, da se postala to, kar sem zdaj, ko celostno, z razumsko, čustveno in duhovno inteligentnostjo razvijam voditeljstvo za novo dobo. Polno sem predana svojemu poslanstvu in držim prostor za globalno skupnost AEIOU voditeljev, skupnost, ki se zaveda, da sodobno voditeljstvo ni en človek na vrhu, temveč naša skupna sposobnost, da zaznavamo potrebne spremembe in se ustrezno odzovemo. Ne z reakcijo, temveč s kreacijo novega. Ker lahko le skupaj soustvarimo prihodnost, kakršno si želimo.

Tako bogate knjige, ki odstira vpogled v duhovne dimenzije, v orodja, s katerimi lahko potujemo hitreje in s tem premikamo meje notranjega sveta, iz katerega vodimo, seveda nisem želela zdržati zase. Prav se mi zdi, da znanja, uvide, modrosti, univerzalne resnice, ki pomagajo k temu, da uspeh dobi nove razsežnosti, podelim z vami.

Podobno, kot je bilo s prejšnjimi knjigami, čutim, da bo tudi ta imela svoje življenje. Na svet jo pospremljam z iskreno in čisto namero, da daje impulze in spodbude za duhovno rast, za celostno, uravnoteženo, polno življenje, za soustvarjanje novega sveta.

Če želite izvedeti več, vabljeni na spletno stran voditeljstvo.si.

Knjiga bo natiskana v omejenem številu izvodov. Točno 555 jih bo. V vsakega bom lastnoročno vpisala  zaporedno številko in se tudi podpisala. Ta edinstveni pristop sem najprej uvedla v angleški izdajo knjige AEIOU voditeljstva, The AEIOU of Leadership, in je bil zelo lepo sprejet.

Katero številko bo nosil vaš izvod?

Voditeljstvo.si

© 2015–2020 VODITELJSTVO, Vodenje, razvoj in svetovanje,
Sonja Klopčič s.p.

Izvedba: ŠPM

“Dajem impulze za spremembe in utiram nove poti z iskanjem pravičnosti za vse.”

Sonja Klopčič, podjetnica, managerka in voditeljica