fbpx

Masaru Emoto je na svojem blogu objavil poziv vsem ljudem celotnega sveta, naj pomagamo najti pot iz težavne situacije na planetu, v kateri smo se znašli zaradi velikega potresa na Japonskem, ki mu je nato sledil še cunami. Radioaktina voda iz jedrske elektrarne Fukushima je onesnažila ocean, zrak in tudi vodne molekule v okoliškem področju. Masaru Emoto se je ob tem vprašal, če se res ne da narediti nič drugega, kot hladiti pregretost radioaktivnih materialov z dovajanjem vode.Kot zrel in odgovoren prebivalec našega planeta, resnični voditelj, je nagovoril vse soprebivalce planeta:

Formula za energijo znanega fizika dr. Alberta Einsteina E=MC2, resnično pomeni: Energija = število ljudi pomnoženo s kvadratom zavedanja. Zdaj je čas, da razumemo njen pravi pomen.

Masaru Emoto

Pozval nas je, naj vodi v okolici Fukushime pošiljamo pozitivne misli. Navaja: “Med več kot 20 letnimi raziskavami in merjenja vode s kristalno fotografsko tehnologijo sem bil velikokrat priča, da se voda lahko pozitivno spremeni, če dobi čisto vibracijo človeške molitve, ne glede na to, od kako daleč je bila molitev oziroma misel poslana.”

Več o rezultatih njegovih poskusov je na voljo na YouTube:

Hvaležna sem Alešu Pevcu, iz Pozitivk, časopisa dobrih novic za osebno rast, zdrav način življenja in ekologijo, ki je v slovenščino prevedel poziv Masura Emota in nas opozoril nanj.

Voditeljstvo.si

© 2015–2020 VODITELJSTVO, Vodenje, razvoj in svetovanje,
Sonja Klopčič s.p.

Izvedba: ŠPM

“Dajem impulze za spremembe in utiram nove poti z iskanjem pravičnosti za vse.”

Sonja Klopčič, podjetnica, managerka in voditeljica